Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВівторок, 23.04.2024, 13:59

  Ювілейнівський опорний ліцей Ювілейної сільської ради

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 45
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2017 » Лютий » 21 » Конкурсна стаття на конкурс Open World learning.
13:09
Конкурсна стаття на конкурс Open World learning.

Кім Єлизавета учениця 10 класу Ювілейнівської загальноосвітньої школи бере участь у конкурсі від Open World learning. Завдання було написання статті на тему: « Видатні українці з Канади» ,і розміщення її на сайті школи.

Формула успіху Роберти Бондар

Чи є у тебе мрія ? Вона здається такою далекою і недосяжною, але ти не перша людина яка хотіла досягти успіху ,тому можна вчитися не лише на помилках інших, але й на досягненнях. Сьогодні ми з вами виведемо формулу успіху аналізуючи життя Роберти Бондар(видатної канадської українки).

1.Не бійся ламати стереотипи.

Закрий очі . Уяви космонавта . Даю 99 відсотків ,що ти уявив саме чоловіка .А Роберта була жінкою-космонавтом , яка не розділяла роботу на чоловічу і жіночу, яка не збиралася сидіти вдома і уж точно поступатися місцем в своїх мріях.

2.Слідуй своїм дитячим мріям ,навіть якщо вони здаються тобі безглуздими .

Майже у кожної дитини була мрія стати космонавтом . Під недосяжністю цієї роботи, зауваженнями батьків :«думай про щось земне» вони її покидають ,але Роберта через багато років будучи уже нейробіологом здійснила такий ризикований на той час політ в космос в якості спеціаліста з корисного навантаження , пройшла жорстку конкуренцію та довгі та виснажливі підготовки до польоту.

3.Насолоджуйся життям розвиваючись .

Роберта додає в своє життя іскорки займаючись своїм хоббі. Фотографування, підводне плавання, парашутний спорт ,рибалка –все це приносить задоволення і одночасно загартовує тіло та розум.

4.Не забувай про інших людей.

Ти зробив якусь роботу і пізнав щось нове–поділись зі світом. Роберта ділиться всім: емоціями створюючи власні фотовиставки про космос ,знаннями пишучи власні книги, досвідом навчаючи та мотивуючи людей через радіо та телевізор.

5.Не забувай про своє коріння.

В одному із інтервью Роберта зазничила як важливо бути патріотом своєї країни і як канадський прапор підтримував її під час польоту. Хоч вона і народилася в Канаді(батьки були переселенцями з України) вона знала і поважала українську мову та культуру.

6.Будь гнучким.

Не кожна людина може покинути свою роботу для нової і цілком протилежної .Роберта маючи не одну докторську степінь повязної з біологією, роботу нейробіологом, цілком перевернувши своє життя пішла на відбірковий тур космонавтів. Вона не покинула нейробіологію після польоту ,а стала вивчати влив польотів в комос на кору головного мозку людини.

Дякуючи «зірковій леді»маємо таку формулу: не бійся ламати стереотипи+ слідуй своїм дитячим мріям+ насолоджуйся життям розвиваючись + не забувай про інших людей та про своє коріння + будь гнучким =успіх і щасливе життя.

Переглядів: 725 | Додав: school | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz